Zwangerschapscoaching

De weg naar een zwangerschap toe en de zwangerschap zelf is niet vanzelfsprekend. Het is een bijzondere periode waarin vaak een hoop gebeurt, zowel lichamelijk als emotioneel. Je zit bijvoorbeeld niet lekker in je vel, of je voelt je somber of onzeker. Of je zwangerschap verloopt niet zoals je had gehoopt of verwacht; relaties veranderen, de invulling van je leven kan veranderen en soms zijn er terugkerende vraagstukken of ontstaan er nieuwe dilemma’s die tijdens de zwangerschap naar voren komen.

Bij al deze veranderingen of vraagstukken kan ik je ondersteunen.

Ook kan ik je helpen bij de voorbereiding op de bevalling om deze op een zo reëel mogelijke, maar tegelijkertijd ook zo positief mogelijke manier in te gaan, waardoor jij een zo goed en positief mogelijke bevalervaring zal hebben.

Wat kun je verwachten?

In persoonlijke coachsessies (een op een) bekijken we waar je (eventueel samen met je partner) tijdens de zwangerschap tegenaan loopt, hoe je (jullie) hier op een positieve manier mee om kan (kunnen) gaan en hoe je jezelf kan ontwikkelen.

Afhankelijk van de dingen die je bezig houden spreken we na de intake een aantal losse sessies af, of plannen we een coachtraject.

Voor wie?

Saar coaching is er voor iedereen die ondersteuning wenst voor of tijdens de zwangerschap. Dit kan voor jou als zwangere alleen zijn, maar ook samen met je partner.

Tarieven

Een intake kost € 65,00.

De kosten van een coachgesprek zijn € 73,50 (per uur; incl. BTW). Mocht je besluiten om een coachtraject aan te gaan (meerdere coachsessies), dan is de prijs afhankelijk van het aantal sessies.

Indien je na de intake besluit om een vervolgtraject bij Saar Coaching te starten, ontvang je een korting van 50% op de intake. Dit bedrag zal worden verrekend met de vervolgsessies.

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie of aanmelden kun je gebruik maken van het contactformulier of stuur een email naar info@saar-coaching.nl of bellen of een (whatsapp) bericht sturen naar 06- 395 400 13

Call Now Button