Voor zorgverleners

Als verloskundige (of andere zorgverlener) hebben we een prachtig beroep. We zijn aanwezig bij de meest bijzondere momenten in een mensenleven, wat ook bij ons vaak zorgt voor een mix van emoties. Het is immers een vak met gelukkig vaak vele mooie momenten en hoogte- maar soms ook dieptepunten. Denk aan de minder mooie ervaringen binnen ons vak, de onregelmatigheid en de impact hiervan op jou als persoon, je eventuele gezin en je sociale leven.

Ondanks dat het vak je vaak energie geeft, vraagt het toch ook een hoop van je. Het levert je veel op, maar kan een enorme vloed hebben op jou als persoon. Soms is de balans tussen werk en prive zoek of loop je zelf tegen persoonlijke vraagstukken of dilemma’s aan.

Ben jij verloskundige of zorgverlener op een andere plek binnen de zorg? En zijn bovenstaande dingen herkenbaar en heb je er behoefte aan om hierin gecoacht te worden of wil je je persoonlijk ontwikkelen? Dan kan ik je hierin ondersteunen.

Wat kun je verwachten?

In een aantal gesprekken of coachtraject kijken we naar waar jij als verloskundige tegenaan loopt en waar je je graag in zou willen ontwikkelen als persoon. Verwacht geen kant en klare oplossingen; de kracht zit in jezelf! Ik ondersteun je hierbij en daag je uit!

Voor wie?

Voor verloskundigen en alle andere zorgverleners die behoefte hebben om zich persoonlijk te ontwikkelen en willen leren omgaan met de dilemma’s die de zorg met zich meebrengt (binnen het vak zelf of daarbuiten).

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie of aanmelden kun je gebruik maken van het contactformulier of stuur een email naar info@saar-coaching.nl of bellen of een (whatsapp) bericht sturen naar 06- 395 400 13

Call Now Button