Over Saar Coaching

Wie ben ik?

Mijn naam is Berlinda Minnes (1977), moeder van een zoon (2017), verloskundige en coach.

Na het afronden van de opleiding tot verloskundige in 2007 heb ik ruim 6 jaar bij diverse verloskundige praktijken in de regio Kennemerland gewerkt. Sinds 2012 ben ik werkzaam in een van de Amsterdamse ziekenhuizen.

Mijn werk als verloskundige doe ik elke keer weer met ontzettend veel plezier en liefde; het geeft me ontzettend veel voldoening. Ik mag aanwezig zijn bij de meest bijzondere en heftigste momenten in een mensenleven, waarbij ik de aanstaande ouders begeleid/coach door het proces naar het ouderschap.

Vanuit mijn wens om coaching ook op een andere manier toe te kunnen passen heb ik me op verschillende gebieden verder gespecialiseerd als coach.

berlinda minnes450x300

Als ontwikkelingsgerichte coach bied ik jou (m/v) de kans om persoonlijk te groeien en te ontwikkelen. Vanuit de visie dat ieder mens uniek is en potentieel heeft, ondersteun ik je en daag ik je uit bij de persoonlijke vraagstukken, dilemma’s en (steeds weer terugkerende) problemen die jij in het dagelijks leven ervaart.

Omdat ik als verloskundige regelmatig vrouwen tegenkom die twijfel hebben over, of onzekerheid of zelfs angst ervaren over een (komende) zwangerschap na het meemaken van een eerdere (traumatische) ervaring heb ik een opleiding gedaan om hen hierbij te begeleiden.

Als geboortetraumaconsulent bied ik vrouwen de mogelijkheid om negatieve of traumatische ervaringen rondom moeder- en zwangerschap te ‘herstellen’ en om te zetten in een positieve gedachte/gevoel.

Vanuit mijn verwondering zal ik je oprecht en met passie en aandacht én een tikkeltje humor ondersteunen en uitdagen.

Over de Saar

Op de ene plek kabbelt het rivierwater rustig voort en gaat het stilletjes overal tussendoor en op een andere plek gaat het met volle kracht vooruit, richting de zee.

Nét als in het leven.

Het ene moment is alles rustig, ga je mee met de stroom, en het andere moment staat je wereld op z’n kop, loop je tegen dingen aan,  bepaalt de stroming van het water de richting die je misschien wel helemaal niet op wilt en ben je zoekende naar hoe hier mee om te gaan en jezelf te kunnen ontwikkelen.

De Saar is een rivier die door Duitsland stroomt. Omdat een rivier voor mij een metafoor van het leven is én ik een voorliefde voor Duitsland heb, was de keuze voor de naam ‘Saar Coaching’ snel gemaakt.

Wa·ter (het; o; meervoud: waters, wateren)

rivier, meer, kanaal enz.: de wateren van Nederlandstille waters hebben diepe gronden; mensen die weinig zeggen hebben vaak diepzinnige gedachten

Ri·vier (de; v(m); meervoud: rivieren)

stromend water

 

Saar (Rivier)

Lengte 246 km
Hoogte (bron) ca. 800 meter
Bron De Vogezen
Monding De Moezel bij Konz
Stroomt door Grand Est, Saarland, Reinland Pfalz

Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde; het water loopt er anders dan voorheen (Youtube: Bram Vermeulen)
Call Now Button