Coaching voor verloskundigen (en andere zorgverleners)

Als verloskundige (of andere zorgverlener) hebben we een prachtig beroep. We zijn aanwezig bij de meest bijzondere momenten in een mensenleven. Meestal is er sprake van blijdschap, maar heel soms, loopt een zwangerschap of bevalling bij een van je cliënten anders dan gehoopt.

En dat kan een hoop impact op jou als persoon hebben. Ondanks dat het vak je vaak energie geeft, vraagt het toch ook een hoop van je. Het levert je veel op, maar kan een enorme vloed hebben op je (sociale) leven, je (dagelijkse) functioneren en is de balans tussen werk en prive soms zoek. Iets waar de een makkelijker mee om gaat dan de ander.

Het werken in de zorg vraagt veel van je. De meeste zorgverleners hebben bewust voor het vak gekozen, gewoon, omdat het ‘je roeping’ is. Maar met die hoge werkdruk, toenemende administratie  en steeds meer eisende clienten en patienten is het soms lastig om het nog als je roeping te zien.

Ben jij verloskundige of zorgverlener op een andere plek binnen de zorg? Een zijn bovenstaande dingen herkenbaar en heb je er behoefte aan om hierin gecoacht te worden? Dan is een coachtraject bij Saar Coaching iets voor jou.

Wat kun je verwachten?

In gesprekken kijken we naar wat je anders zou willen; wat je kan of zou willen ontwikkelen om grip te krijgen op de dingen waar je tegenaan loopt. We kijken samen naar de impact die deze dingen op jou als persoon hebben en waar je je in zou willen ontwikkelen. Verwacht geen kant en klare oplossingen; de kracht zit in jezelf! Ik ondersteun je hierbij en daag je uit!

Voor wie?

Voor verloskundigen en alle andere zorgverleners die behoefte hebben om zich persoonlijk te ontwikkelen en willen leren omgaan met de dilemma’s die de zorg met zich meebrengt (binnen het vak zelf of daarbuiten).

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie of aanmelden kun je gebruik maken van het contactformulier of stuur een email naar info@saar-coaching.nl

Call Now Button