Bevallingsangst

Sommige vrouwen hebben een (extreme) angst voor de bevalling. Deze angst kan ontstaan zijn door eerdere bevallingservaringen, maar niet altijd is hier een (direct) aanwijsbare reden voor. Soms heeft een angst te maken met eerdere ervaringen in het leven en komen die tijdens de zwangerschap naar voren.

Als jij zwanger bent, en angst voor de aanstaande bevalling hebt, dan kan ik je ondersteunen om deze angst te verminderen en je bevalling met zoveel mogelijk vertrouwen tegemoet te zien én je bevalling positief te beleven.

Wat kun je verwachten?

Door middel van coachgesprekken proberen we er samen achter te komen waar jouw angst door veroorzaakt wordt. We kijken naar eventuele oorzaken en/of eerdere ervaringen die van invloed kunnen zijn op je zwangerschap en je bevalling; hoe je hier mee om kan gaan en hoe je je zo goed mogelijk op de bevalling kan voorbereiden om een positieve bevalervaring te hebben.

Afhankelijk van de mate waarin je angst hebt, jouw eerdere ervaringen en je verwachtingen en wensen spreken we een aantal sessies of een coachtraject af.

Voor wie?

Als jij angst voor de bevalling -of misschien nog in een eerder stadium angst voor een (volgende) zwangerschap- hebt en je wil jouw zwangerschap en bevalling zo positief mogelijk én met zo min mogelijk angstgevoelens beleven, dan kan ik je hierbij helpen.

Tarieven

Een intake kost € 65,00.

De kosten van een coachgesprek voor begeleiding angst voor de bevalling zijn € 73,50 (per uur; incl. BTW). Mocht je besluiten om een coachtraject aan te gaan (meerdere coachsessies), dan is de prijs afhankelijk van het aantal sessies.

Indien je na de intake besluit om een vervolgtraject bij Saar Coaching te starten, ontvang je een korting van 50% op de intake. Dit bedrag zal worden verrekend met de vervolgsessies.

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie of aanmelden kun je gebruik maken van het contactformulier of stuur een email naar info@saar-coaching.nl of bellen of een (whatsapp) bericht sturen naar 06- 395 400 13

Call Now Button