Begeleiding bij Rouw & Verlies

Saar coaching biedt begeleiding bij rouw en verlies.

Verlies kan gaan over allerlei zaken in het leven. Bijvoorbeeld verlies van personen, maar ook over verlies van werk of relaties of verlies rondom zwangerschap, zoals een uitblijvende zwangerschap of doodgeboren kindje.

Saar Coaching kan jou bij de verwerking van alle soorten verlies ondersteunen.

Wat kun je verwachten?

In een of meerdere sessies is er aandacht voor jou en de gebeurtenis. Door middel van gesprekken waarbij oefeningen een onderdeel van de behandeling kunnen zijn kijken we op welke manier je met de gebeurtenis om kan gaan, op een manier die bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Voor wie?

Voor iedereen die te maken heeft (gehad) met verlies of rouw rondom zwangerschap. Te denken valt aan een verlies van een vroege zwangerschap, een doodgeboren kindje, maar ook het ongewenst kinderloos zijn.

Heb je te maken (gehad) met een ander soort verlies? Bijvoorbeeld het verlies van werk, een sociale situatie of een dierbare persoon en wil je graag begeleiding bij de verwerking hiervan? Ook dan ben je welkom bij Saar Coaching.

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie of aanmelden kun je gebruik maken van het contactformulier of stuur een email naar info@saar-coaching.nl

Call Now Button