Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 

Wie zich aanmeldt voor een coaching- of begeleidingstraject bij Saar Coaching gaat een contract met Saar Coaching aan.

Hieronder lees je wat je van Saar Coaching kan verwachten en wat Saar Coaching van jou verwacht:

Kwaliteit

Saar Coaching doet haar uiterste best om goed werk te leveren dat in overeenstemming is met de geldende professionele normen. Hier mag je Saar Coaching op aanspreken.

Inschrijving

Via de het formulier op de website is het mogelijk om informatie op te vragen of jezelf aan te melden voor intake en/of coachtraject. Zodra deze aanvraag/aanmelding door Saar Coaching is ontvangen ontvang je een bevestiging van aanvraag en/of aanmelding met de gevraagde/benodigde informatie.

Na de intake wordt door beide partijen (client en coach) besloten of er een traject en dus contract zal worden aangegaan, waarna een contract wordt opgesteld en door beide partijen wordt ondertekend.

Zodra het contract is ondertekend gaat Saar Coaching een overeenkomst met je aan, waaraan kosten zijn verbonden. De kosten zijn afhankelijk van de vraag en duur van het afgesproken traject en wordt voor aanvang van het coachtraject vastgelegd.

Saar Coaching streeft er naar om -in overleg- het coachtraject binnen 5 weken na start overeenkomst aan te vangen.

Indien je besluit om voor de start (maar na het tekenen van de overeenkomst) de coaching te annuleren of te beƫindigen, dan brengt Saar Coaching hier 15% van de kosten voor in rekening.

Bij afzeggen of verzetten <24 uur van afspraak <24-48 uur zal per situatie worden gekeken of hier kosten voor in rekening worden gebracht.

Mocht jij of Saar Coaching in overleg besluiten om de overeenkomst gedurende het traject te beƫindigen, dan worden er alleen kosten gerekend voor de reeds voldane afspraken.

Betaling

De factuur wordt standaard op naam gezet van aanmelding. Indien gewenst kan de factuur op een andere naam, bijvoorbeeld een werkgever, worden gezet.

De client of zijn/haar werkgever is zelf verantwoordelijk voor een tijdige correcte betaling.

Indien gewenst is een betalingsregeling mogelijk. Dit dient bij aanmelding vermeld te worden.

Call Now Button