Aanbod

Een zwangerschap en/of bevalling en moeder (of vader) worden is een van de grootste life events die er zijn. Zo niet het grootste life event wat een vrouw in haar leven kan doormaken.

Saar Coaching biedt coaching aan vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn en tegen persoonlijke vraagstukken of dilemma’s aanlopen en behoefte hebben aan coaching hierbij. Dit kunnen vraagstukken of dilemma’s zijn die door de zwangerschap(swens) ontstaan, of die al langer aanwezig zijn en die in de zwangerschap naar voren komen. Bijvoorbeeld veranderingen in je persoonlijkheid of relaties, toekomstperspectieven, toekomstwensen of hoe om te gaan met teleurstellingen of andere emoties.

Daarnaast bied ik begeleiding bij angst voor de bevalling en/of de verwerking van een negatieve of traumatische ervaring.

Deze ervaring kan te maken hebben met een gebeurtenis in de zwangerschap zelf, bijvoorbeeld een onverwachte zwangerschap, een miskraam, een afbreking of buitenbaarmoederlijke zwangerschap, of tijdens de bevalling of in het kraambed.

Ook bied ik je mijn ondersteuning bij een zo goed mogelijke voorbereiding op je bevalling, zodat jij je bevalling vol vertrouwen tegemoet gaat en deze zo positief mogelijk zal ervaren. Saar Coaching biedt speciale ‘geboortewens-sessies‘ waarin ik je help bij het omschrijven van jouw geboortewensen (ook wel beval- of geboorteplan genoemd).

Call Now Button